До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика краса: Alexander McQueen весна-літо 2020

У межах Тижня моди в Парижі Сара Бертон представила нову колекцію для Alexander McQueen найвишуканішу у майбутньому сезоні.

Alexander McQueen весна-літо 2020
Alexander McQueen весна-літо 2020

Кожна річ у колекції – продумана, доцільна і неймовірно гарна: чорний вечірній костюм, елегантна мереживна сорочка, проста денна сукня з льону із завуженим ліфом і пишними рукавами, мінісукня без бретельок з блідо-блакитної органзи, сукня-светр кольору слонової кістки з багаторівневою спідницею і рукавами такого делікатного плетіння, що його легко сплутати з тюлем.

Реклама
Alexander McQueen весна-літо 2020
Alexander McQueen весна-літо 2020

Одні вбрання, виконані з асиметричного мережива і воланів, гідні червоної килимової доріжки чи весілля; інші – розкішний повсякденний варіант. Кожна річ створена з переробленого мережива, органзи і тюлю з попередніх сезонів, а також з органічного льону. Бертон переробила зразки з особистих архівів і переосмислила спадщину Александра Макквіна.

Alexander McQueen весна-літо 2020

Alexander McQueen весна-літо 2020 – гардероб мрії, який вчасно прибув у сезон, що вкрай потребує таких божевільних фантазій. Сара Бертон завжди робила неймовірно красиві речі, але останні кілька сезонів, і безпосередньо в новій колекції, вона перевершила себе. Коли у вбрання вкладають правильні цінності, коли до людей і їхніх традицій ставляться з турботою і повагою, коли переосмислюють те, що, можливо, колись відкидали, – тоді народжуються найкращі речі. З великою думкою приходить велика краса. Ця колекція – наочний приклад.

Alexander McQueen весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Alexander McQueen весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.