КУПИТИ КВИТКИ

Український Vogue презентує літнє друковане число 2024 року

Обкладинку нового видання Vogue Ukraine Edition прикрашає робота 31-річної фотографки з Ялти Ані Брудної. На фото модель вдягнена у вбрання українського бренду Gunia Project. Цей образ був створений спеціально для Vogue Ukraine Showcase — проєкту з популяризації вітчизняної моди та культури у світі — та представлений міжнародній публіці в межах офіційного розкладу Тижня моди в Парижі на початку березня. Керамічне вбрання Gunia Project символізує звʼязок часів та спроби актуалізації нашої ідентичності.

Реклама.

Літнє видання Vogue Ukraine Edition присвячене питанням пошуку себе та розмаїттю жіночих досвідів та архетипів. Працюючи над числом, редакція запросила міжнародну команду фотографок і стилісток поділитися власним баченням сучасної жіночності. Зняті в Парижі, Великій Британії та Києві, ці фотоісторії розповідають про автономний погляд на сексуальність, сприйняття себе та нові канони тілесності.

Поруч із ними на шпальтах журналу — історії наших сучасниць про жіночий досвід в умовах складного українського сьогодення. Цій темі присвячений авторський есей письменниці Ірини Славінської. Кримськотатарська співачка Джамала в інтервʼю ділиться, чому вирішила народжувати дитину у воєнному Києві (історичний портрет Vogue був зроблений за місяць до появи на світ її третього сина Аліма). Письменниця Софія Андрухович розповідає про роботу над новим романом "Катананхе", що присвячений стосункам між чоловіками й жінками та стереотипним уявленням про жіночу сексуальність. Дизайнерка Лілія Літковська, яка зробила міжнародне імʼя на вмінні жонглювати чоловічими та жіночими сарторіальними кодами, розказує про професійний дебют у Токіо та життя на два міста — Париж і Київ.

Вшановуючи велику фотографічну традицію Vogue, літнє число містить портфоліо, присвячене українським атлетам. У зніманні Яна Васючника зібрані портрети вітчизняних спортивних зірок і дебютантів цьогорічної Олімпіади в Парижі. Поруч із шаблісткою Ольгою Харлан, борцем Жаном Беленюком, гімнастом Олегом Верняєвим, дзюдоїсткою Дар’єю Білодід та тенісисткою Мартою Костюк — нові імена (члени олімпійської збірної України з художньої гімнастики, стрибун у воду Олексій Середа, гімнастка Таїсія Онофрійчук) та параатлети: стрибунка в довжину Оксана Зубковська, плавці Денис Остапченко й Данило Чуфаров, плавчиня Анна Гонтар.

Разом із новим випуском Vogue Ukraine Edition традиційно виходить б’юті-додаток, присвячений темі впливу емоцій на здоровʼя та красу і догляду за собою в літній сезон.

Шосте число Vogue Ukraine Edition виходить друком 21 червня і доступне для замовлень на shop.vogue.ua.

Над обкладинкою Vogue Ukraine Edition #6 працювали:

Фото: Ania Brudna @aniabrudna
Стиль: Alisa Vornehm @alisavornehm
Зачіски: Anastasiia Tymoshchuk @tymotynasty з використанням продуктів Less is More
Макіяж: Kamila Vay @kamilavay
Продюсерка: Kateryna Kudinova / Boundless @boundlessparis
Ретуш: Tanya Olifirenko @tani_retoucher
Асистент фотографки: Florian Wellnhofer @florianwellnhofer
Асистентка стилістки: Luisa Brinker @luisabrinker_
Асистентка перукарки: Hanna Minaieva
Кастинг: Pili Macridachis @pilimac
Модель: Tiama / Silent Models @tiamasnotcool

Над обкладинкою б’юті-додатку працювали:

Фото: Rokas Darulis @rokasdarulis@saintlukeartists
Стиль: Venya Brykalin @venabrykalin
Зачіски: Eduardo Bravo @eduardobravohair
Макіяж: Jimmy Stam @jimmystam_ з використанням Sisley @sisleyparisofficial
Продюсери: Sophia Spengler @Louise Creative, Lucie Hoefferer
Діджитал: Vytautas Mikaila @vytautas.mii@saintlukeartists
Ретуш: Kateryna Nechai
Освітлення: Ruan van Jaarsveldt
Асистентка стиліста: Lisa Löhr
Модель: Viky Rader @vikyrader
Uprising Productions @uprising_productions

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.