До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд KULAKOVSKY презентував нову капсулу базових літніх речей PRE-FALL 2024

Нова капсульна колекція KULAKOVSKY натхнена дитячими спогадами дизайнера про рідну Одесу та є рефлексією про власний шлях. Роздивляємося колекцію ближче разом з vogue.ua.

Реклама

У створенні нової колекції Артур Кулаковський надихався кольорами, що асоціюються з морем: блакитним, білим, пісочним, відтінками ковили та чорного нічного неба. Серед силуетів помітними є знакові утилітарні форми KULAKOVSKY, які дизайнер наділив розслабленістю й легкістю, працюючи з нетиповими для бренду тканинами.

Звичні для бренду об'ємні пальта цього разу мають майже невагомий силует та виготовлені з прозорої органзи. Притаманні бренду маскулінні елементи карго пом'якшуються шовковою фактурою батисту. В колекції також є лляні сукні та костюм, сарафани з міксу ліоцелу й шовку, сорочки-трансформери та мікрошорти з бавовни, блузи на запах та спідниці міді, бомбер зі знімним замшевим коміром.

Серед аксесуарів колекції: мішечки ніжно-блакитного й оливкового кольорів, поясні мікросумки зі шкіри та оверсайз-шопери зі вставками із сітки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.