До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вдосвіта: спільний фотопроєкт Степана Лісовського та Etnodim

У розпал війни бренд традиційного українського одягу Etnodim спільно з фотографом Степаном Лісовським презентують проєкт-роздум про важливість рефлексії в ці непрості часи. Складений зі світлин, схожих на поетичні есеї, проєкт "Вдосвіта" закликає спостерігати за природою й вчитися в неї стійкості та структурності, а також поєднує таємничу красу українських Карпат, майстерність Степана й легкі та яскраві вишиванки з останніх колекцій Etnodim.

Etnodim x Stepan Lisowski

Якщо вам здається, ніби ви зависли десь між тим, що у вас було, і між тим, що мало б бути – подивіться на природу. Спостереження за нею – це урок. Саме природа своєю розміреністю, циклічністю й законами дає нам відповіді на питання про те, як впоратися зі своїм життям. Саме вона показує нам, як тісно ми пов’язані своїм існуванням з усім, що нас оточує. "Ви можете мати міцність скелі, можете колихатися, як травичка на вітрі, можете триматися рідної землі, наче пустили коріння – і щоразу ви будете собою. Розповідайте собі, як ви почуваєтеся, проводьте аналогії з явищами, що знайомі вам з дитинства: такі рефлексії будуть чесними й зрозумілими," – каже про ідею проєкту команда Etnodim.

Реклама
Etnodim x Stepan Lisowski

Etnodim x Stepan Lisowski

Особливий сенс уособлює й назва проєкту "Вдосвіта" – тобто перед світанком: "Що то за межа, що то за перехрестя, де закінчується ніч і починається ранок? Це – вдосвіта. На перший погляд, порожнеча, але якщо придивитися, це момент, з якого починається день. Невловна мить початку великих і вагомих процесів". Знімали проєкт у мальовничих пейзажах Прикарпаття – зокрема, на території середньовічної наскельної фортеці Тустань, розміщеної в Стрийському районі Львівської області. Більше фото дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.