До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд BOBKOVA проведе благодійний розпродаж у Німеччині

3 квітня у Франкфурті-на-Майні український бренд BOBKOVA влаштує благодійний розпродаж на підтримку України. Христина Бобкова розповіла нам про майбутній захід.

О BOBKOVA Charity Sale

На BOBKOVA Charity Sale буде представлена переважно колекція FW2021/22 та нова весняно-літня літня колекція, також є невелика частина архівних колекцій. Всі ці речі також є на нашому сайті й люди, які не зможуть приїхати на offline-захід, також мають змогу купувати й допомагати online. Додатково ми розробляємо сертифікати, які можна буде використовувати пізніше.

Реклама
BOBKOVA


Хочу від себе й від імені бренду подякувати людям, які допомагають нам утілити в життя захід: це відома німецька фотографка Анна Шайдерман та Дора Островські – художниця й господиня артгалереї. Це наші українки з Києва й Франківська, які також хочуть допомогти країні та всім українцям.

Куди будуть спрямовані гроші

Ми працюємо безпосередньо з Гуманітарним штабом Радника Уповноваженого Президентом України Андрія Ляховича.
Збираємо кошти на евакуацію українців з гарячих точок і надання їм швидкої медичної допомоги. Зокрема, нині купуємо медикаменти й бензин для броньованих машин, які вивозять насамперед дітей та хворих з Чернігова. Ми розраховуємо на допомогу не лише німців, а й усієї світової спільноти!

BOBKOVA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.