До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Bobkova присвятив нову колекцію Марині Абрамович

10 серпня у власному шоурумі український бренд Bobkova представив нову осінньо-зимову колекцію, що присвячена одній з найвідоміших жінок у світовому сучасному мистецтві — Марині Абрамович.

Презентація BOBKOVA осінь-зима 2021/22

Реклама

"Перформанси, родом з Югославії, полонили всю Європу. Марина жила з аборигенами Австралії, шаманами Бразилії, працювала з далай-ламою і створила свій центр у США, — розповідає Христина Бобкова. — Особливо мене вразив останній спільний перфоманс Марини з Улаєм — проєкт „Закохані" (обидва пройшли Великою китайською стіною). Це дуже чітко читається в колекції".

Презентація BOBKOVA осінь-зима 2021/22
Презентація BOBKOVA осінь-зима 2021/22
Презентація BOBKOVA осінь-зима 2021/22

М’які костюми із заходом, сукні-кімоно, переосмислене ципао й традиційні китайські зав’язки знайшли нове прочитання в новій колекції BOBKOVA. Для пончо й брючних костюмів дизайнерка використовує м’які вовняні тканини з кашеміром. Строгий А-подібний силует, характерний для східного костюма, зчитується в сукнях і пальтах. Сорочки та сукні-кімоно з бавовни вже стали бестселерами колекції.

Презентація BOBKOVA осінь-зима 2021/22

Презентація BOBKOVA осінь-зима 2021/22

Крім базової палітри BOBKOVA — чорного, молочного, відтінків бежевого й сірого, вирізняються відтінки блакитного, а також класичний китайський червоний — улюблений колір Марини Абрамович. Светри ручного в’язання — також відсилання дизайнерки до побуту й захоплень Марини Абрамович під час її з Улаєм життя у фургоні на колесах. Взуття в колекції — перероблена модель традиційних китайських весільних туфель із шовку на шкіряній підкладці. Цікавість до китайської традиції знайшла уособлення у використанні форми fortune cookie — печива удачі, що виготовлена з тонкого лубу й має ефектний вигляд у сережках з позолотою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.