До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд BEVZA оголосив про запуск NFT-ініціативи

BEVZA представляє безпрецедентну NFT-ініціативу, спрямовану на розширення можливостей українських художників і підвищення впізнаваності локальної сучасної артсцени у світі. Стрімке поширення явища NFT і його помітний вплив на світ мистецтва сьогодні потребує особливих дій і негайних реакцій з боку представників креативних професій. Тому BEVZA в особі креативної директорки бренду Світлани Бевзи бере на себе роль куратора проєкту, щоб зосередити увагу на перспективних молодих талантах і вже відомих українських художниках та популяризувати їх на міжнародному рівні.

"Я щиро вірю, що в нашій країні є багато талантів — художників, скульпторів, фотографів, які потребують представлення у світі. Вони абсолютно точно заслуговують на увагу міжнародної артспільноти й такого самого рівня ліквідності, як і їхні добре відомі колеги з інших країн. А NFT — це інноваційний спосіб зробити їх упізнаваними та сприяти можливості підвищення цін на їхні роботи", — каже Світлана Бевза.

Реклама

У межах проєкту Світлана Бевза періодично вибирає роботу з колекції художника й анонсує її в медіа та соціальних мережах бренду BEVZA. Для старту NFT-ініціативи Світлана вибрала Машу Реву, одну з найпомітніших представниць артсцени зі своїм унікальним і впізнаваним стилем. Маша Рева вже брала участь у гучних проєктах у сфері моди й мистецтва, включно зі зніманням для книги бренду Jacquemus 'Marseille Je T'aime', декораціями для показу Rodebjer і принтами для бренду Rachel Comey. Хоч про роботи художниці вже писала авторитетна світова преса, бренд BEVZA прагне залучити ще більше уваги міжнародних галеристів, аукціонів і колекціонерів до діяльності Маші Реви.

"Для мене участь у цьому проєкті — перший такий досвід і водночас експеримент. Хоч я прихильниця особистого контакту між глядачами й моїми роботами, думаю, NFT — це ефективний механізм популяризації мистецтва загалом й українського мистецтва зокрема. Мені б хотілося, щоб у майбутньому роботи українських художників дедалі частіше купували колекціонери", — говорить Маша Рева.

Перший лот буде доступний на аукціоні до 23:55 за київським часом 15-го вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.