До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Fashion Week розпочали новий модний сезон

22 липня відбувся перший показ у межах ініціативи Support Ukrainian Fashion від команди Ukrainian Fashion Week. Український бренд NADYA DZYAK представив свою нову колекцію під час Malta Fashion Week.

Уся команда Ukrainian Fashion Week щиро вдячна своїм колегам з Malta Fashion Week за підтримку. "Я особисто вдячна Адріану Дж. Міцці, засновникові та виконавчому продюсерові Malta Fashion Week, за запрошення нашої чудової дизайнерки NADYA DZYAK. Вдячна за чудову організацію показу. Вдячна за те, що 51-й сезон Ukrainian Fashion Week, який неможливо провести в Україні, відкрився показом на Malta Fashion Week. Мальта першою влаштувала показ дизайнера з України в межах ініціативи Support Ukrainian Fashion. І ми завжди будемо вдячні за цю підтримку", – коментує Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week.

Реклама

"У наших колекціях завжди багато різних фактур, я віддаю перевагу поєднанню прозорої органзи зі щільними фактурами, це як гра суперечностей – світла і темряви. Також мені подобається деформувати тканини – плісе, і викладати з них геометричні візерунки. Ми вже багато років співпрацюємо з підприємством з Харкова, яке виготовляє плісе для нас. Там нині надзвичайно складна ситуація, та все ж, перебуваючи під постійними обстрілами, вони виготовили наше фірмове плісе. З нього створено частину цієї колекції. Це безцінно й підтверджує нашу силу й незламність. Це про те, що ніколи не можна здаватися, бо світло обов’язково переможе темряву", – розповідає дизайнерка Надя Дзяк про нову колекцію.

Фото: Steven Muliett

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.