До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Туфлі мрії: колекційна колекція Manolo Blahnik

Гардеробна Керрі Бредшоу завжди була наповнена дизайнерським одягом і взуттям, але пара синіх туфель Hangisi з пряжкою Manolo Blahnik завжди була особливою. На честь першої їх появи в серіалі "Секс у великому місті" було вирішено випустити лімітовану лінію Hangisi.

Фото: Instagram @manoloblahnikhq

Кожна пряжка атласних або шкіряних туфель з лімітованої колекції виготовлена вручну та інкрустована 144 кристалами. Три принти присвячені кіноісторії культової моделі і пов'язані з основними моментами життя головної героїні. Чорні і білі човники з принтом LoveScript – зізнання у коханні, а модель в рожевому і блакитному кольорах з принтом Cosmopolitan Glass – відсилання до форми келихів улюбленого коктейлю Керрі.

Реклама
Фото: Instagram @manoloblahnikhq

У колекцію також увійдуть туфлі, за допомогою яких Містер Біг зробив Керрі пропозицію. Вирізнятиме їх тільки колір кристалів. Канонічну синю модель вперше прикрасять камені блакитного відтінку. Також на туфлях є напис A Decade of Love, присвячений назві колекції.

Фото: Instagram @manoloblahnikhq
Фото: Instagram @manoloblahnikhq

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.