До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Третя Fashion & Business конференція від українського Vogue

24 жовтня 2018 року відбудеться третя Fashion & Business конференція Vogue UA. Експерти з чотирьох модних столиць світу розкажуть про зміни споживчих смаків у модній індустрії, інвестиції в fashion-стартапи і розкриють секрети успіху Gucci, Dior і Tommy Hilfiger.

Ліззі Боурінг, WGSN на Vogue UA Conference 2017
"Мода – це сплетіння мистецтва і бізнесу. Щоб розвиватися в fashion-бізнесі, недостатньо одного лише чуття: потрібно ділитися досвідом і вчитися на помилках колег. У цьому сенсі Vogue UA Conference – правильна відправна точка. Це зустрічі, можливості та інформація", – розповідає дизайнер Лілія Літковська.

Цього року конференція відбувається в межах святкування п'ятиріччя журналу Vogue в Україні і вирізняється особливим масштабом. Серед спікерів з головних світових столиць моди: керівник digital-напрямку Dior Paris, Акаш Мехта, директор Міжнародного інституту модного дизайну і бізнесу Polimoda, Данило Вентурі і засновниця компанії Aware Solutions, яка працювала над запуском капсульної колекції Tommy Hilfiger Tommy Jeans XPLORE, Лірон Слонімскі-Шемі.

Реклама

Про тонкощі роботи з онлайн-продажами гостям розповість Едді Малон – президент компанії Launchmetrics, яка обслуговує 85% показів Тижнів моди у всьому світі. Компанія налічує близько 200 співробітників в 10 офісах по всьому світу, серед клієнтів: Gucci, Alexander Wang, Zuhair Murad та інші. Засновник компанії LenddoEFL, першого в світі сервісу оцінювання кредитного рейтингу на основі соціальної активності користувача, Джефф Стюарт пояснить тему інвестицій в fashion-стартапи та виходу на іноземні ринки.

Vogue UA Conference

Модератор конференції – керівник Google Marketing Solutions в країнах Центральної та Східної Європи, Ніна Левчук, засновниця підприємницької програми Women's Empowerment Program і першої в Україні Google Digital Academy для жінок.

Нина Левчук на Vogue UA Conference 2017Ніна Левчук на Vogue UA Conference 2017

На конференції будуть представлені міжнародні програми навчання і можливості отримання фінансування. Для молодих дизайнерів діють спеціальні умови участі. Завершиться захід шампанським і гучною вечіркою в стилі Vogue. Як це було минулого року, дивіться на відео.

Квитки на Vogue UA Conference доступні на сайті. Повна програма і список спікерів будуть представлені у найближчий час. Слідкуйте за оновленнями на сторінці заходу в Facebook.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.