До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

THEO представили нову Co-Ed колекцію весна-літо 2024 у межах Тижня моди в Нью-Йорку

Український бренд THEO, що спеціалізується на експериментальному верхньому одязі з мінімалістським підходом до дизайну, представляє Co-Ed колекцію весна-літо 2024 з назви The Collection, яка була вперше презентована в рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

Реклама.

У кожному образі творча команда під керівництвом креативного директора Тео Декана стирає межі звичних конструкцій та гендеру, пропонуючи складний крій, power-силуети та нотки агендерності, водночас зберігаючи невимушену привабливість повсякденного одягу. The Collection порушує всі правила та, охоплюючи зміну гендерних парадигм, виходить за рамки традиційних концепцій жіночого та чоловічого одягу, створюючи нову гендерно нейтральну ідентичність. Нова колекція THEO зберігає тонкий баланс між екстравагантністю та утилітаризмом, пропонуючи широкий спектр ніжно суперечливих одне одному стилів і напрямків.

Відправною точкою у створенні нової колекції став уже знаковий для THEO двобортний жакет, переосмислений командою бренду на новий лад, — із об’ємними рукавами, прикрашеними унікальними рельєфними візерунками, а також джинсовими складками, доповненими карго-кишенями. Також у центрі уваги — нова версія фірмової куртки TMBY, що нагадує легкий спортивний блузон із рукавами, реглан, виготовлений з матової японської тафти, яка на дотик імітує бавовну. Ця куртка прикрашена контрастними деталями та накладними кишенями на металевих блискавках. Також до колекції увійшла інша версія куртки — Ultra-Oversized TMBY із потертого синього та білого деніму, довгі нейлонові парки вільного крою із безліччю кишень, бавовняні та джинсові плащі з асиметричним затягнутим краєм і знімним широким капюшоном.

Приглушена кольорова палітра The Collection віртуозно поєднана із різноманіттям текстур та яскравими деталями — деконструйованими жакетами з помітними великими кишенями та металевою фурнітурою, ультракороткими сукнями з японського нейлону з тонкими ремінцями, а також "Ugly"-джинсами прямого крою з нарочито низькою посадкою, що зроблені з японської саржі та потертого деніму. Більше фото нової колекції дивіться в нашій галереї.

<b>THEO весна-літо 2024</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.