До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зв'язок часів: круїзна колекція Erdem в Asthik

Колекція Erdem Resort 2019 – це історія про минулі епохи і спогади. Натхненний роботами відомих фотографів Діани Арбус і Вільяма Егелстона, які відобразили загадкове і позачасове, одночасно віддалене і дуже знайоме, Ердем Мораліоглу представив речі, просочені почуттям взаємин різних поколінь. Вбрання з нової колекції вже приїхали в київський мультибрендовий бутік Asthik.

Це колекція охоплює і зіставляє ексцентричність молодого покоління і вічну класику, завдяки чому в одному образі зустрічаються на перший погляд не співставні речі. Так, пальто з люрексу і штучного хутра в леопардовому принті і з великими гудзиками представлене в комбінації з капелюхом з рожевого пір'я, оксамитовими бантами, білими великими рюшами і взуттям з білої крокодилячої шкіри.

Реклама

Пережита формальність минулої епохи представлена в Erdem у вигляді суконь із шовку і розшитої органзи. Структурований шерстяний костюм чоловічого крою, шерстяний зелений oversize-костюм з двобортним піджаком, рожеві принтовані кардигани і сукні – відповідають в колекції за легкість і грайливість. Жакардові куртки з вирізом на спині здаються тривимірними, майже скульптурними. М'який кілт в клітинку "Принц Уельський" з простим однобортним піджаком має скромний вигляд, але якщо придивитися, то можна виявити легкий люрекс, вплетений в нього.

У колекції багато опозиційних деталей, які підкреслюють просту красу і ускладнену, багату і скромну. Манірність тканин, квітів і принтів разом з дивовижними деталями додає обережні ноти сучасності.

Цікаво і те, що в цій колекції Erdem вперше перевипустити один з культових принтів колекції 2007 року, чим підкреслили головну ідею лінії – присутність елементів минулого в сьогоденні.

<b>redeem pre</b>

Адреса магазину Asthik: бульвар Лесі Українки, 7A

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.