До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Супермоделі на новій обкладинці вересневого British Vogue

Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Лінда Євангеліста та Крісті Тарлінгтон — зірки нової обкладинки вересневого числа британського Vogue.

Реклама

Уперше цей зірковий квартет супермоделей з’явився в січневому випуску британського Vogue 1990 року. Була і п'ята — вже покійна Тетяна Патіц, а знімання створив Пітер Ліндберг, ще одна оплакувана легенда. Майже 34 роки по тому Сінді, Крісті, Лінда та Наомі возз’єдналися для нової обкладинки Vogue, щоб відзначити випуск їхнього довгоочікуваного документального фільму для Apple TV+. "Для знімання я мав честь поїхати до Нью-Йорка з одним із моїх улюблених молодих співавторів, фотографом Рафаелем Паваротті. Протягом двох днів у травні, після багатотижневої підготовки до стилізації наших чотирьох ікон, для мене було радістю знову працювати з цими жінками, яких я маю щастя називати друзями і колегами. Настрій на знімальному майданчику був чарівний. Завітала Анна Вінтур, а моделі були на висоті", — прокоментував головний редактор British Vogue Едвард Еннінфул.

Він зазначив, що це буде його "останнім вереснем на посаді головного редактора британського Vogue": "Це, безумовно, не кінець: попереду у мене ще шість випусків, перш ніж я прийму свою нову роль у Condé Nast — глобального творчого і культурного радника Vogue".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.