До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сухий закон: нова колекція Natasha Zinko x DUOltd

У зв’язку з карантином дизайнерка Наташа Зінько готувала нову колекцію не в лондонському офісі своєї компанії, а в студії в рідній Одесі. Цього сезону Наташа об’єднала зусилля зі своїм 13-річним сином Іваном, відомим в Instagram під ім’ям @goldenfly. У чотири руки й на два бренди (жіноча частина — власність Natasha Zinko, чоловічі луки — DUOltd) вони розробили колекцію з промовистою назвою Sober, тобто "Тверезість".

Natasha Zinko Duo LtdNatasha Zinko x DUOltd

До питання здорового глузду дизайнери підійшли з великою дозою іронії. На плюшевих сумках жовте личко-емоджі курить велику плюшеву сигарету. Просторі бавовняні водолазки перехоплені стикерами у вигляді медичного пластиру, а на збірних чокер-намистах викладено заповітне Sober. Іронізує Зінько і над сучасними медіа, вкладаючи моделям у руки ганчіркові револьвери, які сама ж перекреслює заборонним червоним знаком. У такий спосіб заявляє: до зброї, як і до опіатних речовин, у Natasha Zinko ставляться різко негативно.

Реклама
Natasha Zinko Duo LtdNatasha Zinko x DUOltd

Надихаючись класикою жанру "Страх і ненависть у Лас-Вегасі", дизайнерка створює уніформу гранжевих дів і рок-зірок без гітари: бавовняні реглани з принтами у вигляді червоного кабріолета, на якому розсікали герої фільму, куртки-косухи з довгими, майже до підлоги, торочками й спокусливі сукні-негліже зі вставками з мережива. Не забуває експериментувати також з кроєм речей — наприклад, широкі костюмні штани садить на додатковий пояс, щоб залишити частину стегна відкритою, а мереживні штани подовжує неймовірно, унаслідок чого вони перетворюються на подобу церемоніальних шлейфів. Потенційний хіт колекції — тугі костюми зі штанами кльош, як у Джоні Кеша, твідові сорочки лісорубів і бавовняні тишотки з американським триколором.

<b>Natasha Zinko x Duo</b>
Natasha Zinko Duo Ltd

Нову колекцію Natasha Zinko x Duo Ltd дизайнери представили в межах Лондонського Тижня моди у віртуальному форматі. Спеціально для цього зняли короткометражне відео, у якому юні моделі в мультяшних плюшевих шльопанцях у принт "огірок" і космічного вигляду ковбойських чоботях підкорюють макові поля і розсікають на вінтажному "кадилаку" з відкидним верхом, пролітаючи під бігбордом з написом Triskaidekaphobia (психічний стан, зумовлений страхом числа 13). З усього цього вийшов життєлюбний роуд-муві — і любовний трикутник у стилі "І твою маму теж" Альфонсо Куарона і "Мрійників" Бернардо Бертолуччі з поправкою на пейзажі сучасної України. Новий час потребує нових рішень — попри незвичні умови роботи, Наташі і її синові Івану гра в подвійні смисли була явно в насолоду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.