До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сучасна спідня білизна в колекціях Kingdom Angels

Спідня білизна — важливий елемент образу кожної дівчини. Попри те, що вона прихована від очей оточення, саме цей делікатний елемент гардероба дарує відчуття власної привабливості та впевненість у собі. Знайти жіночні, вишукані й безмежно спокусливі комплекти спідньої білизни можна в колекціях українського бренду Kingdom Angels, виробництво якого розташовано на Шрі-Ланці.

Kingdom Angels — новий бренд на українському ринку, на який варто звернути увагу. У колекціях марки представлені високоякісні та спокусливі комплекти з шовку й мережива, які виробляються з урахуванням етичних та екологічних норм. Вони м'які на дотик, приємні до тіла й надзвичайно комфортні — саме це дозволяє почуватися зручно та впевнено в будь-якій ситуації. Придивіться до сексуального комплекту Brauni, з якого розпочалась історія бренду. Бюстгальтер, пояс і трусики виконані з делікатної сітки та мережива в чорному та білому кольорах.

Реклама

Інший комплект, що приваблює не менше, має назву Kopl. Завдяки спеціальній тканині та особливому процесу виготовлення цей комплект підходить для повсякденного носіння. Він дарує максимальну зручність і підкреслює красу й жіночність кожної дівчини.

Елегантність, сексуальність і комфорт — саме так можна охарактеризувати спідню білизну Kingdom Angels. У колекціях марки, окрім спокусливих сетів, є і базові моделі. Ви можете вибрати білизну з більш закритим або відкритим верхом, залежно від вашого стилю та настрою, або вдягнути мінімалістичні безшовні сети, виконані в різноманітних кольорах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.