До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стелла Маккартні почала співпрацювати з LVMH

Менше ніж через рік після розірвання контракту з Kering британський бренд Stella McCartney уклав угоду з їх найближчим конкурентом – конгломератом LVMH. Маккартні продовжить обіймати посаду креативного директора свого однойменного бренду, при цьому зберігаючи мажоритарну власність, і буде призначена спеціальним радником з питань сталого розвитку голови і головного виконавчого директора LVMH Бернара Арно і членів виконавчого комітету. Решта подробиць співробітництва будуть відомі у вересні.

Стелла МакКартні

"Це початок нашої прекрасної спільної історії, ми переконані в великому довгостроковому потенціалі її модного Дому, – сказав Арно. – Вирішальним фактором стало те, що Стелла була першою, хто вивів питання стійкості і етичні проблеми на передній план і побудував свій бренд навколо цих обмежень. На цьому наголошує на прихильності LVMH Group до сталого розвитку. Ми раді відкрити цю нову главу разом".

Реклама

Після викупу акцій своєї компанії у Kering до Маккартні звернувся ряд інвесторів з пропозиціями про співпрацю. Проте, жодна з них не могла зрівнятися з тим, що запропонували Бернар Арно і його син Антуан. "Пристрасть і відданість, яку вони висловили до бренду Stella McCartney, а також їх віра в амбіції і наші цінності як світового лідера в області стійкої моди класу люкс, були воістину вражаючими" – прокоментувала Стелла.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.