До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Співачка ROXOLANA і MustHave випустили благодійну колекцію футболок

Співачка ROXOLANA та український бренд одягу MustHave представили спільний проєкт – благодійний дроп "Тримайся". До мініколекції ввійшли три моделі футболок у трьох кольорах: пудрово-рожевому, фісташковому та чорному. Кожна модель має принт у вигляді фрази з пісні "Тримайся", яку ROXOLANA випустила на початку літа. 30% від продажу футболок перераховуватимуть ЗСУ.

MustHave X ROXOLANA

Колекцію MustHave X ROXOLANA було створено спеціально до благодійного туру, в який співачка вирушила 6 липня. Упродовж двох тижнів артистка виступить в 11 містах України, а 100% прибутку від туру буде передано на потреби Збройних сил України. На концертах глядачі почують пісню GIRLS — гіт Нацвідбору "Євробачення 2022", композиції з мініальбому співачки Ukraine Is, створені на вірші українських поетів: Івана Франка, Михайля Семенка, Юрія Іздрика та Ліни Костенко. А також пісні, які ROXOLANA написала під час перших місяців війни, – "СіЮ", "I’m Gone" і, звісно, "Тримайся".

Реклама
MustHave X ROXOLANA
MustHave X ROXOLANA

"Коли я писала пісню „Тримайся", мені хотілося морально підтримати всіх українців — і тих, хто захищає нашу країну на фронті, і тих, хто робить усе можливе в тилу, і людей, які через війну змушені були покинути власні домівки, — розповідає ROXOLANA. — Я щаслива, що меседж з пісні про взаємопідтримку та єднання набув нового втілення в яскравій колекції чудового українського бренду. Даруючи таку футболку, ви можете навіть без слів виразити підтримку рідній людині і водночас допомогти нашим військовим. Носіть українське, слухайте українське, разом ми обов’язково переможемо!"

MustHave X ROXOLANA
MustHave X ROXOLANA

"З початку повномасштабної війни ми адаптували роботу нашого виробництва під пошиття військової амуніції для ЗСУ і водночас і далі створюємо нові колекції. Пісня ROXOLANA саме про те, що нині є надважливим для кожного — триматися заради себе, коханих та перемоги України. Вона є символом єднання українців у тилу й на фронті, і ми знаємо, як треба чути тепле "тримайся". Віримо, що спільний дроп MustHave та ROXOLANA нагадуватиме про внутрішню силу та стійкість, що притаманна нашій сміливій нації", — коментують співзасновниці бренду MustHave Ганна Бец та Анастасія Дзюба.

MustHave X ROXOLANA
MustHave X ROXOLANA

З 8 липня колекція MustHave X ROXOLANA буде представлена в крамницях MustHave у Києві й Львові та інтернет-магазині. Відвідувачі туру ексклюзивно зможуть придбати футболки під час концертів. Благодійний тур "Тримайся" відбудеться в Івано-Франківську, Мукачеві, Тернополі, Львові, Рівному, Стрию, Трускавці, Старокостянтинові, Хмельницькому, Вінниці та Житомирі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.