До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Фантастична Одіссея: колекція Saint Laurent осінь-зима 2021/2022

Показ нової осінньо-зимової колекції Saint Laurent пройшов на тлі мальовничих краєвидів, підсилених переосмисленими гітами архівних одиниць бренду: від елегантних твідових жакетів у стилі 1960-х до металізованих боді в стилі 1980-х.

Ентоні Ваккарелла замінив улюблену монохроматичну палітру Сен-Лорана на розкішні й утішні для ока відтінки фіалки, кобальту й золота, не зачепивши культових форм. Шкіряні мініспідниці та трикотажні кардигани сусідили з ансамблями блискучих прикрас — сережки-люстри, браслети, прикрашені камінням, і чокери із чотирилистою конюшиною. Не можна не згадати й представлене в новій колекції взуття: чоботи-труби, високі ботфорти й туфлі-лодочки з металевими наконечниками продовжують історію бренду.

Реклама

Поєднання яскравого штучного хутра й розкішної шкіри передають головну ідею колекції — ідеальний баланс між кітчем та елегантністю, особливою ​​святковістю й неприкрашеною красою. Стрімкі скелі, гуркотливі хвилі й льодовики контрастують з колекцією, ніби створеною для яскравих вечірок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.