До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чого очікувати від Тижнів моди сезону осінь-зима 2023/2024

Головні Тижні моди сезону осінь-зима 2023/2024 наближаються, а це значить, що пора готуватися. На вас чекають гучні дебюти креативних директорів, зміни графіків і міст, оскільки бренди намагатимуться здивувати і створити найяскравіший момент сезону в Нью-Йорку, Лондоні, Мілані та Парижі (як це вдалося Coperni торік). У розкладі осінньо-зимових показів 2023 року є деякі перестановки. У Нью-Йорку будуть відсутні Ralph Lauren, Marc Jacobs і Tom Ford, а в Мілані — Marni (який представив колекцію в Токіо 1 лютого), а також Boss і Versace (обидва проводять шоу в Лос-Анджелесі). Тим часом після кількох сезонів у Лондоні Alexander McQueen повернувся до Парижа. Найочікуваніший показ відбудеться, звісно, у Лондоні, де нещодавно Деніел Лі був призначений новим креативним директором Burberry і тепер усі чекають на його свіже бачення Дому. Vogue.ua зібрав усі новини та прогнози щодо великої четвірки цього сезону.

Шоу Coperni весна-літо 2023
Шоу Coperni весна-літо 2023

Реклама

Нью-Йорк

З погляду грандіозних імен сезон у Нью-Йорку спокійніший, оскільки в розкладі відсутні Ralph Lauren, Marc Jacobs і Tom Ford. Але нестачу гігантів Тиждень моди компенсує появою нових брендів, серед яких Luar, Elena Velez, Willy Chavarria, Interior та Head of State. Слідкуйте за майбутніми зірками у сфері моди.

Лондон

JW Anderson, Molly Goddard, Christopher Kane, Erdem і Roksanda: найулюбленіші зіркові бренди Лондона повернулися у розклад після того, як сезон весна-літо 2023 року був набагато спокійнішим, ніж планувалося, у звʼязку з трауром після смерті королеви. Головною новиною є дебют Деніела Лі у британському бренді Burberry, а також повернення Julien Macdonald і Mowalola. Moncler представить свою захопливу концепцію Genius. А завершиться Тиждень моди у Лондоні показами трьох українських брендів: Frolov, Ksenia Schnaider і Paskal.

Мілан

Versace, Marni і Boss можуть бути відсутніми, але міланський Тиждень моди все ще обіцяє лінійку мегабрендів — від Prada і Fendi до Bottega Veneta і Emporio Armani. Максиміліан Девіс представить свій другий показ для Ferragamo, а Марко де Вінченцо — другу колекцію жіночого одягу для Etro. Тим часом Gucci продемонструє колекцію під керівництвом команди дизайнерів, перш ніж її новоспечений креативний директор Сабато Де Сарно розкриє свій погляд на коди Дому у вересні.

Париж

У графіку відбулися зміни, оскільки Louis Vuitton переходить із закриття сезону на більш ранній термін, а Dundas, Y/Project і Pierre Cardin повертаються до розкладу. Також пропонуємо звернути увагу на Palm Angels. Людовік де Сен-Сернен дебютує на чолі Ann Demeulemeester, а Гарріс Рід покаже своє перше шоу для Nina Ricci. Приготуйтеся до емоційного показу Vivienne Westwood — першої колекції по смерті дизайнерки, представленої її чоловіком Андреасом Кронталером. І зі зрозумілих причин усі погляди будуть прикуті до Balenciaga.

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.