До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рускій воєнний корабль: INTERTOP Ukraine та Укрпошта представили колекцію мерчу

Український fashion-ритейлер INTERTOP започаткував спільний проєкт з національним оператором "Укрпошта" – компанії випустили колекцію футболок і світшотів зі славнозвісною маркою "Рускій воєнний корабль". Офіційний мерч вже можна придбати на сайті intertop.ua. Отримати свою патріотичну обновку можна буде ексклюзивно лише у відділеннях "Укрпошти" та в мережі крамниць INTERTOP.

Малюнок для марки "Рускій воєнний корабль" створив український художник Борис Грох та надіслав його на всеукраїнський народний конкурс найкращого ескізу до поштової марки "Рускій воєнний корабль" від "Укрпошти". Ескіз художника переміг, а марка, що його відтворює, вийшла рекордним друком в 1 мільйон екземплярів і викликала справжній ажіотаж серед українців.

Реклама

INTERTOP Ukraine підтримав ідею "Укрпошти" продовжити життя сенсаційної марки. У колаборації компанії створили колекцію фешнмерчу, 5% від суми продажу перераховуватимуть на підтримку ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.