До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяна колекція RITO

Український бренд RITO вирішує проблему пошуку святкового вбрання – в його новій різдвяній колекції урочистість поєдналася з практичністю, що дозволяє відчувати себе особливо, але при цьому не жертвувати комфортом та просто розважатися, не думаючи ні про що.

"Під час роботи над колекцією я, звичайно, думала про Різдво. Про дитячі щирі емоції... Про ароматі ялинки, гостей, подарунки ... Коли чекаєш чуда та відчуваєш себе казковою героїнею, маленькою принцесою", – розповідає дизайнер RITO Алена Пікуль, яка показала, що трикотаж може виглядати святково та нарядно.

Реклама

У колекції трикотажні сукні дорогоцінних відтінків з делікатним блиском сусідять із затишними светрами, а плісировані спідниці можна комбінувати абсолютно з усім гардеробом – від святкового топа до простої білої футболки. "Ми так поспішаємо, що не встигаємо насолодитися моментом. А часом варто зупинитися й повірити в диво. Адже свято наближається", – додають в RITO.

Читайте також:

Зроби мене: як бренд Ksenia Schnaider рятує планету від старих джинсів

Ренесанс сьогодні: арт-лукбук NADYA DZYAK

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.