До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Римська імперія: колекція Fendi осінь-зима 2021/2022

Минулого місяця в межах Тижня високої моди британський дизайнер Кім Джонс згадав особисту й важливу історію та зобразив її у своїй дебютній колекції для Fendi. Але для свого першого показу прет-а-порте Джонс заглибився в історії, найбільш значущі для римського модного Дому.

Fendi осень-зима 2021/2022Fendi осінь-зима 2021/2022

Як і сам Рим, Fendi багатий на пам’ятники дизайну, історичні пам’ятки й заворожливі образи. Як і сам Рим, Fendi збудували не за один день: Адель і Едуардо Фенді відкрили свою першу крамницю на Via del Plebiscito ще 1926 року. Відтоді відбулося досить багато всього.

Реклама
Fendi осень-зима 2021/2022Fendi осінь-зима 2021/2022

Fendi — це Дім у стилі бароко. І хоча Джонс помітно стримувався, він все ж зміг підкреслити характерний шик бренду: у довгих строгих пальтах із жіночною чванливістю, хитросексуальних обтислих сукнях і вишуканих деталях — довгих хутряних торочках і вставках з блискучого шовку. Здебільшого він передавав розкіш через майстерний крій, ультратонкі тканини й вишукані приглушені кольори.

Fendi осень-зима 2021/2022Fendi осінь-зима 2021/2022

Моделі дефілювали через вітрини F-подібної форми, у яких було розкидано безліч очевидних архітектурних фрагментів, які мало чим відрізняються від тих, що прикрашають Рим. Всі образи були виготовлені в нейтральних тонах, щоб показати мінеральні кольори міста й органічні відтінки, які домінували в історії Fendi.

Переглянути всю колекцію Fendi осінь-зима 2021/2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.