До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна представила першу колекцію Fenty

Кілька тижнів тому надійшло офіційне підтвердження, що Ріанна запускає з LVMH свій власний модний бренд. Зараз же барбадоська співачка представила перші речі з дебютної колекції Fenty, так вона ще більше розпалює інтерес своїх шанувальників. Ріанна знялася для першої digital-обкладинки T: The New York Times Style Magazine. Речі з першої лінії Ріанни повністю відповідають стилю співачки: джинсові сукні, двобортні жакети і сукні-сорочки складного крою. Всі вбрання доповнені сонцезахисними окулярами-масками і босоніжками з ремінцями.

Перша колекція Fenty

"Я поступово розвивалася у світі моди, – розповідає Ріанна. – Спочатку я носила модні речі, купувала їх, стала впізнаваною завдяки моєму стилю, а потім почала співпрацювати з брендами. Я ніколи не хотіла просто ставити своє і продавати ліцензії. Я дуже практична, тому не думала поспішати. Хотіла завоювати повагу оточення як дизайнер".

Реклама
Перша колекція Fenty
Перша колекція Fenty
Перша колекція Fenty

Повністю побачити дебютну колекцію Ріанни можна буде 22 травня. А придбати речі з нової лінії – в поп-ап магазині в Парижі з 24 травня, а з 29 травня – на офіційному сайті бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.