До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рецикл: KSENIASCHNAIDER осінь-зима 2019/2020

У новій колекції дизайнери Ксенія і Антон Шнайдери продовжують головну тему колекції KSENIASCHNAIDER Pre-Fall 2019 – відповідального створення одягу шляхом переробки текстильних відходів і залишків з попередніх колекцій бренду.

KSENIASCHNAIDER осінь-зима 2019/2020

У новій колекції команда бренду не тільки фокусується на апсайклінг-експериментах з денімом і трикотажем у техніці печворк, але також використовує нові матеріали, такі як вельвет і шовк, і нові методики, такі як плісе і тай-дай (англ. tie-dye).

Реклама
KSENIASCHNAIDER осінь-зима 2019/2020

Більше того, для осінньо-зимової колекції Ксенія створила унікальні худі і сукні з класичних картатих сорочок, окремо додала такі шматочки до джинсів і спідниць з деніму, освіжила знакові для бренду demi-denims за допомогою плісированого вельвету, а також використовувала плісе для суконь з корсетом і спідниць.

Антон розробив спеціальний принт цієї колекції у вигляді знайомого багатьом з 1990-х неонового цінника, який разом з командою вони розмістили на шовкових сукнях і сорочках, а також худі.

KSENIASCHNAIDER осінь-зима 2019/2020

Найбільш обговорюваний денім-тренд 2019 року, створений Ксенією раніше цього року, – асиметричні джинси – також представлені в новій колекції в нових кольорах від світло-блакитного до сірого і чорного.

<b>KSENIASCHNAIDER осень-зима 2019/2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.