До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ralph Lauren випустили поло з переробленого пластику

Ralph Lauren представляє сорочку-поло, виготовлену з перероблених пластикових пляшок і забарвлену безводним способом. Також компанія зобов'язалася вивезти 170 мільйонів пластикових пляшок зі звалищ і океанів до 2025 року.

Polo Ralph Lauren переосмислює своє культове поло з думкою про природу. Названа The Earth Polo ("Земне поло"), модель виконана з ниток, отриманих повністю з перероблених пластикових пляшок і забарвлених за допомогою інноваційного процесу, в якому не використовують воду. На створення одного такого поло потрібно в середньому 12 пластикових пляшок.

Реклама

The Earth Polo створили в партнерстві з First Mile, організацією, чия глобальна місія зосереджена на сталому розвитку і позитивному соціальному впливі. First Mile працює з підприємцями для збору пластикових пляшок, придатних для повторного використання, які потім обробляють у межах унікальної, екологічно чистої виробничої програми і перетворюють на високоякісну пряжу і, врешті-решт, на тканину.

"Коли Ральф заснував нашу компанію більше 50 років тому, він зробив це з ідеєю, що все, що ми створюємо, призначене для того, щоб його носили, любили і передавали з покоління в покоління. Саме з цим позачасовим духом ми наближаємося до сталого розвитку", – кажуть у Ralph Lauren.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.