До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Puma і Balmain випустили спільну колекцію

Під керівництвом Олів'є Рустена і його подруги Кари Делевінь, Puma і Balmain вперше випускають спільну колекцію з 35 предметів, натхненних традиційним костюмом для боксу.

Puma x Balmain Кара Делевінь у кампанії Puma x Balmain

Німецький бренд спортивного одягу Puma співпрацює з французьким модним Домом Balmain. Разом дует створив свою першу колекцію через "стильну призму" англійської супермоделі Кари Делевінь, музи і подруги Олів'є Рустена. Колекція складається з двох частин.

Реклама

Перша унісекс-частина капсульної колекції з'явиться у продажі 21 листопада. До неї увійдуть взуття, одяг і аксесуари, натхненні традиційними боксерськими вбраннями (і Рустен, і Делевінь – великі шанувальники цього виду спорту). Асортимент склали: червоно-сині боксерські шорти, довгі шкарпетки з люрексу, атласні бомбери, високі кеди, толстовки і футболки. Всі речі, що поєднують спортивний одяг та високу моду, виробляє компанія Puma. Вони будуть доступні в магазинах торгової марки і на сайті.

Puma x Balmain Кара Делевінь і Олів'є Рустен у кампанії Puma x Balmain

Друга частина колекції Puma x Balmain буде випущена навесні 2020 року і складатиметься з шести речей. Цього разу їх виготовить паризький модний Дім. Новинки можна буде придбати онлайн і в бутиках Balmain.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.