До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пройдуть тільки коханці: Jardin Exotique осінь-зима 2018/2019

Ліда Арфуш дебютувала з колекцією Jardin Exotique осінь-зима 18/19, яку назвала Lovers

Заявлена стилістика бренду, створеного на культурних референсах, історичних фасонах і матеріалах ручного виробництва читалася зі старту. Антикварні східні ширми і вінтажні двері були розставлені на вході у зал показу і подіум, ніби випереджаючи подорож у альтернативну реальність Jardin Exotique.

Реклама

Точкою натхнення першої колекції Ліда Арфуш називає фільм "Любовний настрій" Карвая і цитує все, на чому будує власний гардероб – мікс вінтажу і виразних речей сучасної моди. У колекції було багато стилізованих кімоно (формулу свого ідеального кімоно Ліда будувала на основі вантажних зразків), вишивки і принтів з малюнками за мотивами європейських гравюр і прерафаелітів Вільяма Морріса, мережива рішельє, шовку і оксамиту, білизняних елементів і суконь-халатів – словом, речей розслаблених і ошатних для домашньої і світської обстановки. Не обійшлося без характерної для сучасної моди гри в високе і низьке. З особливою увагою були презентовані речі з вафельної бавовни, яка нагадує домашній текстиль. З нього були пошиті суворої форми плащ, жакет і сукня, у яких буденну тканину переробили на ошатну.

Дебют мав переконливий вигляд. Шоу доповнювало відео з 3D графікою, нарізкою з фільму Вонга Карвая і трансляцією close-up образів дефіле, яке проходило на подіумі з живими квітами. Прицільно вибудуваний предметний світ був не просто декорацією, а й заявкою на майбутнє. У планах – створення повноцінного світу Jardin Exotique: бренд займеться випуском лінії речей для дому Jardin Exotique Home і буде представляти власну колекцію антикварних і вінтажних предметів, які Ліда привозить з різних частин світу.

<b>JArdin Atmosphere</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.