До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Привіт, нульові: нова колекція Dolce & Gabbana весна-літо 2022

Всюдисуща ностальгія за нульовими, що охопила світ моди, не оминула й нову весняно-літню колекцію Dolce & Gabbana. Це й не дивно: для Доменіко Дольче і Стефано Габбана 2000-й рік став тим піковим моментом, коли естетика дому перейшла від мінімалізму 1990-х до тієї, яка тепер відома й улюблена шанувальниками моди у всьому світі. В новій колекції дизайнери переопрацьовують коди минулого з урахуванням інтересів нового покоління.

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Майстерна вишивка й характерні кольори злилися з силуетами брюк-карго, що є прямим цитуванням колекцій бренду 2000-х років. Талія стає нижчою, мініспідниці й мереживні напівпрозорі сукні знову повертаються у світло софітів, штани тепер прикрашені всілякою шнурівкою, а серед взуття панують винятково туфлі та босоніжки на шпильці як символ квінтесенції жіночності й чуттєвості.

Реклама
Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Крім переформатування трендів нульових, на шоу Dolce & Gabbana були помічені й інші оновлення. Апсайклінг — ще одна тенденція, яку підхопили дизайнери, купивши використаний раніше військовий камуфляж, щоб потім його переосмилити і деконструювати. Так на подіумі з'явилися куртки з характерним забарвленням, доповнені леопардовим принтом, широкі брюки-карго з низькою посадкою і високі чоботи зі вставками з клаптів камуфляжної тканини.

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Нестримні нульові знайшли своє відображення і в еластичних скінах, футболках з ідолами того часу, як, до прикладу, Дженніфер Лопес, Чокер, всипаних блискучими каменями, шифонових блузах з квітами і широких поясах з помітною монограмою бренду.

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.