До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прекрасна епоха: колекція Arutiunova осінь-зима 2021/2022

Український бренд Arutiunova представив свою нову колекцію осінь-зима 2021/2022. Головним джерелом натхнення для дизайнерки Анни Арутюнової, як і раніше, залишилася її пристрасть до танців, яку вона досліджувала через призму естетики Прекрасної епохи. Так, відверті сукні танцівниць, класичні костюми їхніх імпресаріо, образи артистів і екстравагантних гостей паризьких кабаре кінця XIX — початку XX століття отримали сучасне прочитання в колекції бренду.

Arutiunova осінь-зима 2021/2022

Показ почався з лаконічної жіночної сукні, при цьому не позбавленої частки провокації — на подіумі з'явилося молочне міні з розрізом біля стегна, прикрашене нитками кристалів, яке дизайнерка зібрала на талії за допомогою ефектного білизняного корсета. Стало цікаво, що буде далі. На подіумі була низка елегантних брючних і спідничних костюмів, які Арутюнова обіграла за допомогою мерехтливих гольфів, боді, корсетів, що повторюють форму бюстгальтера, і невеликих декоративних деталей. Без сумніву, якби жінка Прекрасної епохи жила б у наш час, вона б одягалася саме так.

Реклама
Arutiunova осінь-зима 2021/2022
Arutiunova осінь-зима 2021/2022
Arutiunova осінь-зима 2021/2022

Значну частку уваги дизайнерка приділила оксамиту. Так, у колекції з'явилися спокусливі топи з відкритими плечима, мінімалістичні сукні з відкритою спиною, оксамитові міні з кристалами і сміливі червоні сукні з розрізом біля стегна. Зв'язок із періодом Прекрасної епохи читався і в декоративних рішеннях колекції. Так, текстура оксамитових бомберів нагадувала крісла та канапи в розкішних клубах, а поєднання ланцюжків і кришталю навівало деталі урочистих люстр.

Arutiunova осінь-зима 2021/2022
Arutiunova осінь-зима 2021/2022
Arutiunova осінь-зима 2021/2022

З легкої руки Анни Арутюнової шляхетний оксамит, ніжний трикотаж, тонка вовна і провокаційна сітка зі стразами склали міцну і небанальну спілку. Основними кольорами в колекції стали чорний, червоний, блакитний і оливковий. Кожне вбрання було доповнене ефектними прикрасами у вигляді чокерів і довгих моносережок. Всю колекцію Arutiunova осінь-зима 2021/2022 дивіться тут.

Arutiunova осінь-зима 2021/2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.