До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Остання колекція Фібі Файло для Celine

Новина про те, що Фібі Файло покине пост креативного директора Celine, який вона займала останні 10 років, багатьох модників застала зненацька. Навіть після того, як було названо ім'я наступника – Еді Слімана, сумна ностальгія за особливою естетикою і тонким сприйняттям бренду, що презентувала Фібі Файло у своїх роботах, не відпускала. Лукбук колекції Pre-Fall 2018, знятий Юргеном Теллером – остання ода сильним і самостійним дівчатам, втілена в життя фантазіями Файло під дахом Celine. Перший показ Слімана відбудеться вже в жовтні.

Celine Pre-Fall 2018

У колекції Pre-Fall 2018 основною темою для розвитку стала шкіра. Це відобразилось у двоколірних плащах і костюмах-двійках. Шкіряні деталі на зразок комірів, діагональні комбінації бавовни і шкіри, штани, скроєні з довгих відрізів, немов ретельно зібраний вертикальний тетріс, – Фібі ще раз підтверджує, що її колекції для дорослих реалізованих жінок, які не шукають способу стати красивішими і милішими, ніж є насправді. Додатковим декором стало хутро з довгим палевим ворсом, а також сережки та брелки для взуття з великими перлинами. Буде цікаво подивитися, чи виявить Сліман до одягу для сильних дівчат таку ж повагу, як Файло.

Реклама

<b>Селин последняя коллекция фиби</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.