До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому нам всім потрібні туфлі Ingrid Incisa di Camerana

"Дайте мені туфлі, і я намалюю людину", — сказав одного разу художник Пабло Пікассо. Цікаво, як би він намалював дівчину у взутті Ingrid Incisa di Camerana — італійського бренду, який полонив уже не одне серце своїми вишуканими туфлями з коштовним декором?

Історія Ingrid Incisa di Camerana почалася з любові до моди й взуття засновниці бренду Інгрід Інчиси де Камеран, яка впевнена, що найкраще взуття створюють саме жінки. "Я сама можу приміряти кожну розроблену пару й зрозуміти, зручно мені в ній чи ні та як я в ній почуваюся", — розповідає дизайнерка, яка не просто на собі перевіряє кожну модель, а й створює власне іменне взуття в одному з найкращих для цього місць в Італії. Народжуються туфлі Ingrid Incisa di Camerana в ломбардійському містечку Вігевано, яке славиться своїми взуттєвими майстернями. Саме тут ексклюзивно виробляє взуття Маноло Бланік, а бренд Chanel замовляє в місцевих артизаналів підбори. Тут навіть є свій Музей взуття, який Інгрід просто обожнює й називає власним Діснейлендом.

Реклама
Мюлі Ingrid Incisa di Camerana

В Італії взуття Ingrid Incisa di Camerana народжується фізично, а ось весь творчий процес зосереджений на грецькому острові Спецес, де зараз живе й працює дизайнерка. "Я потрапила сюди зовсім випадково. Мій старший син зустрічався з дівчиною, яка була звідси родом, і вони мені розповіли про це чарівне місце. Коли я сюди нарешті потрапила, то зрозуміла, що це і є мій рай, купила тут будинок, назвала його Rififi та знайшла щастя". Інгрід не переймається через те, що їй доводиться жити й працювати в різних місцях. Вона подорожувала все життя, адже її батько можновладний італійський дипломат і що три роки сім’я змінювала місце проживання — Мадрид, Лондон, Каракас, Буенос-Айрес, Париж і Ріо-де-Жанейро. В останнє місто вони поверталися регулярно, оскільки мама дизайнерки була з Бразилії й усіх своїх чотирьох дітей воліла народжувати на батьківщині.

Навіть у дорослому віці засновниці Ingrid Incisa di Camerana доводиться часто подорожувати, адже вона має ще три сестри, розкидані по світу. Ця мультикультурність і космополітизм вплинули й на дизайн взуття. Інгрід Інчиса де Камеран легко поєднує в одній колекції різні фактури, любить помітний декор та хижі принти. У колекції осінь-зима 2020/21 вона працює з металізованими фактурами й блискітками, міксує пластик з оксамитом, а як головний декор вибирає великі коштовні брошки з кристалами Swarovski.

Туфлі Ingrid Incisa di Camerana

Попри такий божевільний, на перший погляд, мікс усе взуття марки має підкреслено вишуканий і шляхетний вигляд. Відчуваються в ньому навіть ретро-ноти й потяг до істинного італійському гламуру. Називається колекція La Dolce Vita, а в її основі лежать сім елементів мистецтва: лінія, форма, простір, цінність, текстура й колір.

Туфлі Ingrid Incisa di Camerana

"Головним джерелом натхнення є колекція взуття моєї мами, яка була дуже елегантною жінкою. Я досі пам’ятаю невелику крамничку Dalcó, де шили взуття для справжніх аристократок. Також на мене дуже впливають барви, які оточують мене на острові. Я гуляю щодня й бачу як змінюється природа. Ось чому я використовую у своїх колекціях яскраві кольори", — розповідає Інгрід. А от народився бренд завдяки бажанню знайти свої ідеальні червоні туфлі. Це й дало старт справі, що ґрунтується на любові до жінок і прагненні подарувати їм одночасно комфорт і красу.

Ботильйони Ingrid Incisa di Camerana

"Я завжди слухаю власний внутрішній голос, — продовжує Інгрід. — Так, я звертаю увагу на сезонні тренди, але більше прагну створювати речі, які їм непідвладні. Мені хочеться, щоб про взуття Ingrid Incisa di Camerana мріяли маленькі дівчатка, дивлячись на своїх мам, як колись було в мене".

<b>INGRID_Gallery</b>

В Україні взуття Ingrid Incisa di Camerana представлено ​​ексклюзивно в бутику Passage15, Helen Marlen Group. І попри те, що вироби марки продаються в нашій країні порівняно недавно, Інгрід Інчиса де Камеран вже встигла створити кілька пар взуття тільки для бутика в київському Пасажі. "Ми познайомилися з Оксаною Кавицькою в жовтні 2019 року і це було кохання з першого погляду. Ми обидві цінуємо бездоганну якість і обожнюємо жіночність. Я дуже пишаюся цією співпрацею!".

<b>Витрины Пассаж</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.