До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П’єрпаоло Піччолі про силу людського зв’язку

Ось уже багато сезонів, як П’єрпаоло Піччолі вселяє почуття надії в модний календар — не в останню чергу через експерименти з об’ємом і силуетами, які, здається, кидають виклик гравітації, або завдяки своїй оптимістичній колірній палітрі, що складається з відтінків фуксії, цитрусів і смарагдів. Одяг для Піччолі — всього лише засіб передачі його цінностей; його покази на модних подіумах — не місце для демонстрації його останніх розробок, а каталізатор для створення інклюзивнішої індустрії.

Оскільки більша частина світу перебуває в ізоляції через пандемію Covid-19, замість шоу Піччолі довелося шукати нових способів донести своє послання й підтримувати цінності, які він укоренив у Valentino. Так народилася кампанія #ValentinoEmpathy. До дизайну колекції осінь-зима 2020/2021 доєдналися найрізноманітніші моделі й художники з усього світу, серед яких Адут Акеч, Анвар Гадід, Крісті Тарлінгтон, Гвінет Пелтроу, Джанет Мок, Летиція Каста, Лора Дерн, Леон Дам, Лю Вен, Маріякарла Босконо, поет Мустафа, Наомі Кемпбелл, Россі де Пальма, Рула Джебреал і Тан Ян. Всіх головних героїв знімали там, де вони живуть. Крім того, вони пожертвували свій гонорар у розмірі 1 млн євро лікарні Lazzaro Spallanzani в Римі, італійському центру боротьби з Covid-19. У межах серії Vogue's Hope П’єрпаоло Піччолі ділиться листом про щастя, співчуття й дружбу.

Реклама
Гвінет Пелтроу
Джанет Мок
Маріякарла Босконо

Любі друзі!

В останні місяці моє серце по-справжньому зігрівають не середземноморське світло, яким я міг насолоджуватися з вікна своєї студії, а нова, особиста причина для щастя. Це відкриття не було належним, оскільки те, що я усвідомив, не було новим для мене, але цінність, яку воно принесло моєму досвіду, стала неоціненною, унікальною й незабутньою через ситуацію, з якою ми всі стикнулися.

Я зрозумів, що люди, які мене оточують, — моя сім’я, колеги, друзі, партнери — краще з того, до чого я міг прагнути. Вони без вагань запропонували мені свою силу, пристрасть, відданість справі й вклали всю свою творчу й емоційну енергію спільно, ділячись емоціями, ідеями та почуттями. Це стало нашим єдиним виходом і найбагатшим досвідом у моєму житті.

Я бажаю всім нам розвивати людяність і внутрішнє багатство, ставлячи все це на перше місце в нашому повсякденному житті. Без цього співчуття не було б "нас". Досвід, через який ми пройшли, і складності, з якими нам, можливо, доведеться стикнутися в майбутньому, стануть надзвичайно відносними й незначними, якщо ми усвідомимо величезну силу, яка криється за людськими зв’язками.

Спрямуймо цю енергію на позитивні й радісні експерименти. Мріймо й далі разом.

Люблю,

ПП

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.