До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Pandora представили новий сервіс — послугу гравіювання прикрас

Ювелірний бренд Pandora презентував новий сервіс послугу гравіювання прикрас. Нова послуга відкриває необмежені можливості персоналізації, адже дозволяє вибрати не тільки один з-поміж готових варіантів, а й створити власний малюнок. Гравіювання здійснюється за допомогою спеціального пристрою, встановленого в магазині.

Реклама

Для отримання гравіювання необхідно лише вибрати прикрасу, створити дизайн на планшеті та спостерігати за процесом. "Послуга гравіювання — це довгоочікуваний сервіс для клієнтів бренду в Україні. Відтепер кожен може створити дійсно особливі прикраси для себе та рідних. Прикраси, які зберігатимуть найцінніше, що є у наших серцях", — коментує Валерія Русаненко, директорка з маркетингу бренду Pandora в Україні.

Презентація з нагоди запуску нового сервісу відбулася в магазині Pandora, розташованому в київському ТРЦ Respublika Park. Серед запрошених були інфлюенсери, медіапартнери та друзі бренду. Гості заходу мали змогу одними з перших оцінити послугу гравіювання, створивши персоналізовані прикраси.

Аліна Долініна
Аліна Долініна

Дар'я Майорова
Дар'я Майорова

Валерія Русаненко та Яна Маслак
Валерія Русаненко та Яна Маслак

Евеліна Попова
Евеліна Попова

Марта Анохіна
Марта Анохіна

Мирослава Дубінчак
Мирослава Дубінчак

Настя Побережна
Настя Побережна

Олександра Білобров
Олександра Білобров

Вікторія Кагаловська
Вікторія Кагаловська

Сьогодні послуга гравіювання представлена в магазинах Pandora, розташованих у київських ТРЦ Respublika Park та River Mall. Інформацію щодо оновлення переліку магазинів, в яких надаватиметься послуга, буде розміщено на e-pandora.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.