До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У гонитві за мріями: колекція Paco Rabanne осінь-зима 2023/2024

Навіть попри гучний саундтрек гості могли почути знакове шелестіння вбрань PacoRabanne, що мерехтіли на подіумі під час шоу. У першій колекції бренду, після смерті легендарного дизайнера, креативний директор ЖюльєнДоссена віддав шану засновникові Дому блискучою низкою предметів, які напевно схвалив би "металевий маестро".

Paco Rabanne осінь-зима 2023/2024
Paco Rabanne осінь-зима 2023/2024

Реклама

З-поміж блискіток, мішури, кольчуг та кришталевих крапельок не бракувало ретрофутуристичних кодів Дому. У колекції несподівано на деяких сукнях з'явилися сюрреалістичні роботи Сальвадора Далі, який якось зазначив: "В Іспанії є лише два генії: я та Пако Рабанн". За участі FundacióGala-SalvadorDalí, Доссена розповідає про дружбу між Рабанном і Далі: двома іспанськими провидцями, пов’язаними радикальним мистецьким баченням. Від жінок, одягнених у сучасні обладунки, до пейзажів, не пов’язаних природними законами, — вони створювали світи, які були магічними, містичними й таємничими. Так, довгі сукні PacoRabanne прикрасили роботи "Сон, викликаний польотом бджоли навколо граната за секунду до пробудження", "Медитативна троянда", TheShadesofNightDescendin і "Сонячний столик".

Paco Rabanne осінь-зима 2023/2024
Paco Rabanne осінь-зима 2023/2024

Колекція PacoRabanne стала подякою Доссена месьє Рабанну за його "утопічний творчий підхід" і "радикальну експресію". Напередодні шоу бренд поділився серією ретроспективних кадрів 1967 року, на яких Рабанн пояснює намір його нетрадиційних проєктів. "Мода, ну й одяг, відображає мистецтво жити в епоху", — каже він. Його креативність не знала меж, і з моменту свого першого показу в 1966 році за назвою 12 UnwearableDresses дизайнер завжди міг вловити настрій моменту, навіть якщо люди ще не могли побачити його таким, яким він є. Саме це ЖюльєнДоссена й оспівує у колекції.

Paco Rabanne осінь-зима 2023/2024
Paco Rabanne осінь-зима 2023/2024

Paco Rabanne осінь-зима 2023/2024
Paco Rabanne осінь-зима 2023/2024

Переглянути всі образи з колекції PacoRabanne осінь-зима 2023/2024 можна за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.