До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Лондоні: Peter Pilotto, Chalayan і Topshop

Якщо раніше Тиждень моди в Лондоні був справжньою кузнею шалених кадрів для всього світу моди, то останні декілька сезонів сезони на Туманному Альбіоні виходять на інший якісний рівень. Тут практично немає потужних брендів, які так люблять великі ринки, але тут все ще є свобода творчості, яка поступово конвертується в сильні та стабільні бренди.

Peter Pilotto

У новій колекції весна-літо 2018 дизайнери Пітер Пілотто і Крістофер де Вос шукали гармонію кольору і фактури. І якщо минула літня колекція була зроблена під враженнями від острова Окінава, Японія, де головною визначною пам'яткою стали джунглі, то нова – натхненна стилістикою 1970-х років минулого сторіччя. Це справжній твір на смугасту тему у всіх варіаціях і проявах.

Реклама

<b>петер пилотто 111</b>

Весь показ можна подивитися тут.

Chalayan

Загублені у цифровому світі люди, безликі й сірі, стали головними героями нової колекції весна-літо 2018 бренду Chalayan. Сам Хусейн Чалаян в новому показі визначав рамки людини, яка керується чужою думкою, забуває про власне право на голос. Сірі костюми, чорні вуалі і сонцезахисні окуляри стали головними символами втрачених персоналій.

<b>чалаян весна 2018</b>

Весь показ можна подивитися тут.

Topshop

Креативний директор Topshop Девід Хегланд присвятив колекцію весна-літо 2018 спогадам про нічне життя 90-х в Сохо. Золотий час став світанком для фотографа Корінн Дей і супермоделі Кейт Мосс. Попри те, що вже минуло багато років з тих пір, як Мосс співпрацювала з Topshop, вона все ще залишається неофіційною музою для бренду. Сріблясті міні-спідниці, атласні светри й анімалізм став основою майбутнього сезону.

<b>топшоп весна 2018</b>

Весь показ можна подивитися тут.

Читайте також:

Закон улиц: Burberry осень-зима 2017/2018​

Классика жанра: рекламная кампания Carolina Herrera осень-зима 2017/18

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.