До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Озирнутись: яким було перше шоу Victoria's Secret

Victoria's Secret підтвердили чутки про те, що знамените шоу вперше за 25 років не відбудеться. Саме час згадати, яким був перший перформанс бренду далекого 1995 року.

Анжеліка Калліо

Перше шоу Victoria's Secret відбулось у нью-йоркському готелі Plaza, а по подіуму ходили суперзірки того часу: Стефані Сеймур, Вероніка Вебб і Беверлі Піл. Щоправда, тоді в них не було крил і їх ще не називали "янголами". Дівчата просто демонстрували білизну демократичного бренду. Однак керівники Victoria's Secret розповідають, що саме тоді, 22 роки тому, вони усвідомили, яким має бути правильне шоу, про яке говоритимуть всі. І вже 1995-го в першому ряду біля них сиділи знаменитості – мільйонер Дональд Трамп й музикант Рассел Сімонс. Модна індустрія тоді ще не усвідомила всієї сили селебрітіс, а Victoria's Secret випередили час.

Реклама

Модель Катрін Маккорд, яка зараз займається підприємництвом, розповідає: "Я пам'ятаю, як відбувався процес примірки – я дуже хвилювалася. У той час модель або ходила по подіуму, або знімалася в журналах, або просто в каталогах – саме Victoria's Secret вдалося зламати ці бар'єри. Фізична підготовка моделей до шоу тоді була не такою інтенсивною як зараз, але я пам'ятаю, що ми ходили на лімфодренажний масаж ніг. У порівнянні з сучасними шоу ми були дуже одягнені – крім білизни носили кардигани, в руках були ділові сумочки, але я все одно ніяковіла".

Катрін Маккорд

Журналіст Рон Галелла, який був присутній тоді на шоу, згадує: "Вся увага тоді була зосереджена на моделях – не було цього яскравого шоу, музичного супроводу поп-зірок, крил. Дівчата були на першому місці. А що ще треба, коли у вас по подіуму йде сама Стефані Сеймур або Беверлі Піл?".

Беверлі Піл

Вероніка Вебб згадує: "Мені подзвонив агент і сказав сходити на кастинг. Я була дуже схвильована, але зраділа, коли мене взяли. Перед шоу я робила до 1000 присідань, а також дотримувалася кетогенної дієти – коли ти йдеш по подіуму в білизні й на тебе дивляться десятки очей, маєш бути впевненим у собі".

Вероніка Вебб

Одна з найбільш затребуваних моделей 1990-х Гейл Елліот також згадує про перше шоу Victoria's Secret з теплотою і сміється, що на показах Versace на ній часом було менше одягу, ніж на тому показі білизни. А модель, яка відкрила те історичне шоу – Інгрід Сейнхейв, навпаки, спочатку була збентежена, адже до цього вона ходила на кутюрних показах Valentino і Christian Dior. "Зате тут можна було встановити з глядачем візуальний контакт, а це дуже важливо", – згадує вона.

Гейл Елліот
Інгрід Сейнхейв

За матеріалами: vogue.fr (Libby Banks)

Читайте також:

Тренер "янголів" Victoria's Secret розкриває їхні секрети краси

Усі скарби Victoria's Secret: 23 дорогоцінних Fantasy Bra

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.