До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий сюжет: колекція Bobkova осінь-зима 2019/2020

У новій колекції Bobkova переміг маскулінний тейлорінг. Дизайнер Христина Бобкова взяла за основу чоловічий піджак та переглянула крій піджаків, сорочок, суконь, сарафанів і навіть корсетів. Так в колекції з'явився ряд гібридних речей. Сорочки зшиті за лекалами піджака, асиметрична міні-сукня з шовку – це деконструйований чоловічий піджак.

Bobkova осінь-зима 2019/2020

Дизайнер зменшила кількість образів колекції задля якості речей. Під час пошиття жіночих двійок Бобкова використовувала прийоми з арсеналу чоловічих ательє: наприклад, пояси штанів посаджені вручну на корсажну стрічку, на підкладці і комірі піджака використані багатозональні проклейки.

Реклама
Bobkova осінь-зима 2019/2020
Bobkova осінь-зима 2019/2020
Bobkova осінь-зима 2019/2020

Здається, що дизайнер шукала способи максимально посилити напругу між маскулінним і жіночним. У колекції є костюмні тканини в смужку нейтральних синьо-сірих відтінків і ніжні щільні шовки відтінку квітучої сливи і слонової кістки. Штанні двійки в колекції чергуються з фірмовими сукнями роздільного крою з щільного шовку каді. Формально строгі речі безсоромно відкривають спину: пальто-смокінг молочно-рожевого відтінку виявляється з трикутним декольте, а жакет в дрібну смужку доповнений шлицею, яка розстібається на всю довжину. Так на грі між сарторіальною чоловічою класикою і ніжними відтінками, шовками і декольте дизайнер конструює своє бачення сучасного жіночого одягу.

Стриману палітру колекції доповнюють кислотні принти на футболках і толстовках художника Германа Лаврівського.

Bobkova осінь-зима 2019/2020
Bobkova осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Bobkova осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.