До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий крок Джорджіо Армані в боротьбі проти коронавірусу

Джорджіо Армані — один з найактивніших борців проти коронавірусу в модній індустрії. Він одним із перших зробив велику пожертву розміром 1,25 млн євро, потім викупив шпальти в 60 італійських газетах, на яких подякував лікарям і медсестрам у всій країні за їхній щоденний подвиг. Його новий крок — компанія Armani почне виробляти для лікарів медичні халати, яких нині гостро бракує не тільки в Італії, але й у всьому світі. На втілення проєкту синьйор Армані виділив ще 750 000 євро.

Джорджіо Армані

Нагадаємо, що за виробництво захисного спорядження для лікарів у Європі вже взявся бренд Prada, а в США цим опікується Ralph Lauren. Один з найбільших американських брендів повідомив про випуск 250 тисяч захисних масок і 25 тисяч медичних халатів. Ще благодійний фонд Ральфа Лорена пожертвував 10 млн доларів на боротьбу проти епідемії коронавірусу. В Україні локальні дизайнери також об’єднали зусилля в пошитті костюмів для медичних працівників. Організувала ініціативну групу Світлана Бевза, до якої вже прилучилися марки Frolov, TAGO, Bobkova.

Команда бренду FROLOV

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.