До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція шовкових хустинок Gunia project

Дизайнери бренду Наталя Каменська та Маша Гаврилюк представляють капсульну колекцію до Міжнародного дня захисту дітей. Носити її можуть і дорослі шанувальники знакових шовкових хусток бренду.

За словами дизайнерів, хустинки-бандани з першої лінії хустин мами купували і дітям. Цього разу дизайнери вирішили зробити "сімейну" колекцію: хустинки присвячені дітям, але можуть бути фамільним пам'ятним аксесуаром для дорослих.

Реклама

<b>GUNIA_KIDS</b>

З цією колекцією бренд представляє нову послугу – персоналізації. На хустину можна нанести ім'я, прізвище або інше вагоме слово, що перегукується з автентичною традицією вишивки імен на рушниках-оберегах. На основі традиційних орнаментів складені і малюнки на хустках, на них зображені хороводи птахів, квітів і фрагментів древа життя.

У лукбуці колекції витриманий гендерний паритет: перед об'єктивом фотографа Лєри Леванової позують і дівчатка, і хлопчики.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.