До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поєднуючи протилежності: колекція Miu Miu весна-літо 2021

Головне питання сезону звучало так: "Що робити з модою під час COVID-19: повністю зануритися у функціональний комфорт чи проявити фантазію?" Міучча Прада новою колекцією Miu Miu весна-літо 2021 відповіла: "І те, і інше!". Прада провела онлайн-шоу в Club Miu Miu — на арені подібній до спортивного залу з білими гумовими стінами й графічними лініями на підлозі. "Нині полярні часи..." — сказала Міучча перед шоу. Однак сам показ свідчив про поєднання: функціональне спортивне й вечірнє вбрання змішалися воєдино, як це вміє робити тільки Прада.

Miu Miu

"Є кілька причин, через які люди вдягаються в той чи інший спосіб: іноді — щоб догодити, іноді — щоб бути сексуальними, іноді — щоб бути соціально значущими, іноді — для роботи. Одяг — інструмент для цього повідомлення", — сказала Міучча. Дизайнерка хотіла зауважити про важливу роль одягу в житті. Яскраві спортивні штани із широкою гумкою й лампасами, спортивні куртки в стилі 1990-х, мікроспідниці й тенісні туфлі на маленьких підборах уособлювали дрес-код для занять спортом. Тим часом спортивні блейзери, укорочені куртки для боулінгу, акуратні сорочки й картаті спідниці були як згадка про шкільну форму.

Реклама
Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu

Нова колекція Miu Miu весна-літо 2021 уособлює яскраві кольори й високі швидкості, властиві епосі 1970-х і 1990-х. Топи з коміром-хомутом у стилі техно й модні сукні із зав’язками відсилали до безтурботних вечірок, а біла сукня зі складним бантом на спині, який драматично відходить у бік, показуючи рожеву підкладку, проєціювала сценарій випускного вечора. Було навіть кілька варіантів велюрових спортивних ансамблів, зокрема, образ, що складався зі смарагдово-зеленої спортивної куртки й спідниці із заходом, претендує стати костюмом Juicy Couture нового покоління.

Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu

Гладкі спортивні куртки й пальта, трикотажні сорочки-поло з логотипом і смугасті водолазки в стилі Prada Sport дев’яностих років повернулися як старі друзі, їх можна носити з капцями на підборах або кросівками. До комфортних спортивних речей дизайнерка додала жіночності, представивши фантазійний прозорий одяг зі шлярками, ніжні сукні з кришталевою вишивкою, картаті шовкові спідниці й переливчасті сукні-комбінації, які засвідчили належність не до повсякденного, а надзвичайно модного одягу.

Miu Miu
Miu Miu
Miu Miu

Всю колекцію Miu Miu весна-літо 2021 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.