До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минула ювілейна фітнес конвенція Nike

16-17 березня в Києві відбулася одна з головних подій в фітнес індустрії – 20-річчя конвенції Nike+ Training Club. Захід минув з небувалим розмахом для України, зібрав під одним дахом понад 20 іноземних представників світового класу.

Nike+ Training Club

Програма заходу вирізнялася особливою насиченістю і охопила всі новітні тенденції у світі фітнесу у різноманітних і найбільш затребуваних напрямках. Серед них: функціональний тренінг, степ, аеробіка, йога, пілатес, кроссфіт, сайклінг, духовний розвиток, стретчинг, харчування та реабілітація.

Реклама
Nike+ Training Club
Nike+ Training Club
Nike+ Training Club

Більше 1500 учасників змогли відвідати майстер-класи та семінари топових міжнародних і українських фахівців. У їх числі: Per Markussen (Норвегія), Alessandro Oliveri (Італія), Sasa Salvatore Nocerino (Італія), Anton Todorov (Болгарія-Німеччина), Luciano Mottola (Італія), Iva Mojziskova (Чехія), Emanuel Vetro (Італія), Kamil Zasada (Польща), Alessio Pertica (Італія), Georgos Kazazidis (Греція), Coralie Carrassan (Франція), Lars Schuijling (Нідерланди), Giorgio Radici (Італія), Aymeric Lidoreau (Франція), Carlos Ramirez (Італія), Alessandro Manzo (Італія), Ann-Katrin Weber (Німеччина), Shady Loic (Франція), Ярослав Сойников (Україна).

Nike+ Training Club
Nike+ Training Club
Nike+ Training Club

Традиційно, генеральним партнером конвенції Nike+ Training Club стала компанія Herbalife Nutrition – світовий лідер у царині продуктів збалансованого харчування. Ось уже 10 років разом з Nike компанія популяризує здоровий і активний спосіб життя поряд з принципами правильного харчування. За підтримку правильного гідробалансу в організмі відповідала компанія "Моршинська" Спорт.

Nike+ Training Club
Nike+ Training Club
Nike+ Training Club

Nike+ Training Club об'єднує спортсменів з усього світу і дає змогу тренуватися в будь-який час в будь-якій точці світу. Фірмовий додаток NTC доступний безкоштовно в App Store і Google Play, а регулярні тренування в Києві проходять тричі на тиждень на безкоштовній основі. Простежити за всіма новинками і активностями Nike в Україні можна в групі Nike+ Kyiv на Facebook.

Nike+ Training Club

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.