До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Несамовитий вітер: Walter Van Beirendonck Menswear весна-літо 2019

Як корабель назвеш, так він і попливе. З вибором назви "Дикий вітер" ("Wild Is the Wind") для своєї нової колекції, бельгійський дизайнер, безсумнівно, влучив у ціль. А як інакше? Адже Волтер Ван Бейрендонк – людина, якій є, що сказати. Речі, що нагадують скелет, сорочки з принтами ослів і птахів, топи зі слоганами "Trans Human", "Hell to the Liars" і "Riot" – у кожної його моделі є якийсь прихований сенс або ж зовсім очевидний меседж.

Walter Van Beirendonck Menswear весна-літо 2019
Walter Van Beirendonck Menswear весна-літо 2019

Деконструкція рясніла, починаючи з першого образу, складеного з укороченого лимонно-жовтого жилета з тасьмою і патчами. На одному з них була зображена вигадана строката істота з написом "люблячий інопланетянина", а на іншому: "Це всього лише історія / це не реально / не турбуйся / щасливий кінець існує". Тасьма, яка присутня майже у всіх одиницях лінії, часто наштовхувала на думки про фетишизм. У стилі марки Walter Van Beirendonck кожна деталь була тонко обробленою. Особливо цікавий вигляда мали плащі, костюми і бомбери.

Реклама
Walter Van Beirendonck Menswear весна-літо 2019
Walter Van Beirendonck Menswear весна-літо 2019

Всю колекцію можна перегляти тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.