До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень чоловічої моди в Парижі: Off-White, Y/Project і Valentino

Тиждень чоловічої моди в Парижі набирає обертів. Vogue.ua розповідає, що представили Off-White, Y/Project і Valentino у своїх колекціях сезону весна-літо 2020.

Off-White

Показ чоловічої колекції Off-White весна-літо 2020 минув серед полів білосніжних гвоздик під скляним дахом французького ринку XIX століття Карро-дю-Тампль. Креативний директор бренду, Вірджил Абло нову колекцію створив у дусі творчості. Зокрема, вплинув на її дизайн нью-йоркський художник Леонард Макгурр, більше відомий під псевдонімом Футура. Його роботи в вигляді яскравих хаотичних бризів і фігури вигаданого гостровухого демона Pointman прикрасили білі костюми, подовжені футболки, джинсові ансамблі, об'ємні шарфи, що нагадують палантини, і вечірнє вбрання.

Реклама
Off-White весна-літо 2020
Off-White весна-літо 2020
Off-White весна-літо 2020

У новій колекції Off-White панували пластикові плащі, розписані сітчасто-кольчужними візерунками і чорно-білими замальовками, комбінезони з гігантськими написами на спині, що нагадують уніформу робочих, нейлонові штани в парі зі светрами ручної в'язки з латками з нейлону, вибілені фланелеві сорочки, вибілені джинси і шорти з ланцюжками. Завершила показ Джіджі Хадід в піджаку маскулінного крою, розписаному яскравими графіті і вдягненому на спортивну водолазку, так дизайнер ще раз вшанував творчість Футури. Всю чоловічу колекцію Off-White весна-літо 2020 можна подивитися тут.

Y/Project

Шоу Y/Project весна-літо 2020 відбулося в церкві Оратуар-дю-Лувр. Моделі дефілювали в утилітарних деконструйованих образах під звуки "L'Amour Est un Oiseau Rebelle" Жоржа Бізе. На подіумі пальта і куртки складного крою з високими комірами чергувалися з в'язаними романтичними светрами; мішкуваті штани з латками і кишенями на блискавку, що відсилають до військової уніформи, були вдягнені в парі з об'ємними футболками асиметричного крою; а денім, розписаний вручну, був прикрашений традиційними польськими візерунками. Завдяки драпіруванню і об'ємам у новій колекції Гленн Мартенс вписав елегантність старого світу в повсякденні сучасні образи.

Y/Project весна-літо 2020
Y/Project весна-літо 2020
Y/Project весна-літо 2020

Всю чоловічу колекцію Y/Project весна-літо 2020 можна побачити тут.

Valentino

Свою нову чоловічу колекцію весна-літо 2020 П'єрпаоло Піччолі присвятив мрійникам-романтикам, ідеалістам і іншим шанувальникам уявних світів. В основі лінії — фантастичні пейзажі британського художника Роджера Діна, відомого своїми обкладинками для рок-групи Yes, і романи італійського письменника Еміліо Салгарі. Левова частка уваги в колекції дісталася соковитим барвам і яскравим вишивкам. Моделі демонстрували вільні сорочки з штанами чінос, туніки, що нагадують африканські та етнічні джелаби, вільні худі і світшоти. Дизайнер представив великий вибір верхнього одягу — від синього шкіряного пальта до шовкового тренча з яскравим принтом дракона.

Valentino весна-літо 2020
Valentino весна-літо 2020
Valentino весна-літо 2020

Всю чоловічу колекцію Valentino весна-літо 2020 можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.