До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: колекції Isabel Marant і Chloe весна-літо 2022

Тиждень моди в Парижі в самому розпалі. Свої колекції весна-літо 2022 вчора показали Isabel Marant і Chloe. Пропонуємо докладніше їх розглянути.

Isabel Marant
Isabel Marant

Джерелом натхнення для нової колекції Isabel Marant весна-літо 2022 слугувала пляжна атмосфера. Маямі — те ідеальне місце на карті світу, що передає настрій і дух колекції. Натуральний шовк, пастельні відтінки South Beach, об’ємні блузи й костюми в стилі 1980-х — усе це було в колекції. Серед новинок з’явився олдскульний логотип на шортах і футболках, що нагадує про епоху спорядження Ocean Pacific. Вільні шовкові комбінезони, образи з ефектом омбре й окремі елементи в спортивному стилі посіли центральну позицію на модному подіумі. Шоу почалося з відтінків жовтого й помаранчевого, потім перейшло до рожевого й фіолетового, а закінчилося опівнічним блиском. "Такий вигляд має захід", — сказала дизайнерка.

Реклама
Isabel Marant
Isabel Marant
Isabel Marant
Isabel Marant
Chloe

Шоу Chloe весна-літо 2022 відбувалося вздовж берега Сени на тлі Собору Паризької Богоматері, а сама колекція була присвячена коханню. "Хоч як банально це звучатиме, та ця колекція про любов: до ремесла, до дружби й до ближнього", — поділилася Габріела Герст. Дизайнерці вдалося передати вільний і невимушений дух бохо, що відповідає традиціям безтурботної ідентичності Chloé-girl і передається серед жінок — від Стелли Маккартні та Фібі Філо й далі. У колекції з’явилися літні каптани, смугасті пончо, мереживні сукні та кілька хлоп’ячих брючних костюмів.

Chloe
Chloe

У міру того, як повз проносилися човни, моделі демонстрували подовжене вбрання у фірмовій кремовій, ірисовій і персиковій палітрі бренду, здебільшого прикрашене деталями ручної роботи. Герст представила новий рівень розкоші бренду під назвою Chloé Craft — спіральний логотип, що означає майстерність незалежних майстрів. У цій колекції ця майстерність виявляється в таких речах, як вив’язана гачком сукня з пелюстковим візерунком та образи з хитромудрими вузлами, зшиті зі смужок тканин минулих сезонів. На масивних намистах з мушель і макраме, а також на кошиках зазначено ім’я людини, що їх виткала, і нанесено логотип у вигляді спіралі.

Chloe
Chloe

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.