До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Нью-Йорку: The Row, Proenza Schouler і Oscar de la Renta

У новому сезоні учасники Тижня моди в Нью-Йорку намагаються всіляко дивувати своїх гостей. Найчастіше бренди роблять це за допомогою показів у незвичних місцях. Але головні гравці американської модної сцени вирішили вразити неочікуваними відкриттями і абсолютно нетиповими для них рішеннями. Серед таких – The Row, Proenza Schouler і Oscar de la Renta.

The Row

Мері-Кейт і Ешлі Олсен представили колекцію The Row весна-літо 2020 у їхній студії на Грінвіч-стрит. Спокійна і чиста строгість місця допомогла сконцентрувати всю увагу на новій лінії.

Реклама
The Row весна-літо 2020
The Row весна-літо 2020

У весняно-літній колекції сестри Олсен дещо відступили від характерної для них надмірної стриманості. Мінімалістські чорні куртки і витончені штани набули спортивних деталей у вигляді застібок-блискавок і кишень, а поряд з витонченими босоніжками з'явилися сандалі Teva. Несподівано на сукнях і штанях "розцвіли" квіткові аплікації, а на топах – вирізи, що нагадують пелюстки. Особливо гарний вигляд мав на подіумі скульптурний чорний топ з корсетом і розкішні укорочені широкі штани в комбінації з oversize-сорочкою блакитного відтінку, такого, як небо в ідеальний вересневий день.

The Row весна-літо 2020
The Row весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію The Row весна-літо 2020.

Proenza Schouler

Джек Маккалоу і Лазаро Ернандес кілька сезонів металися між експериментами от-кутюр і спортивним одягом, тому колекція весна-літо 2020 запам'яталася своєю збалансованістю і логічністю.

Proenza Schouler весна-літо 2020
Proenza Schouler весна-літо 2020

Дизайнери розповіли, що надихалися жінками, які працюють в офісі; також вони орієнтувалися на гардероб їхніх матерів, чим пояснюють пропорції 1980-х років: сильні плечі і завищені талії. Цього сезону Proenza Schouler почали співпрацювати з Birkenstock. Кілька моделей вийшли на подіум з сандалями в руках, так натякнули на жінок, які змінюють свої шпильки на зручне взуття, як тільки є така можливість. Яскравими плямами в максимально нейтральній палітрі колекції стали драпіровані сукні, спідниці яких недбало висіли на стегнах та нагадували східний саронг.

Proenza Schouler весна-літо 2020
Proenza Schouler весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Proenza Schouler весна-літо 2020.

Oscar de la Renta

Лаура Кім і Фернандо Гарсія останнім часом знаходять натхнення в подорожах і далеких місцях. Рік тому це були Індія і Марокко, в лютому була іспанська Кордова. Під час роботи над колекцією весна-літо 2020 дует вирішив дослідити Домініканську Республіку – батьківщину містера де ла Ренти.

Oscar de la Renta весна-літо 2020
Oscar de la Renta весна-літо 2020

Піджаки, що ледве прикривали шифонові мінісукні або мереживні топи і шовкові шорти, печворк-принти, яскраві і насичені відтінки, хвилясті спідниці, аплікації – в цій колекції в найдрібніших деталях закодована легкість і невимушеність. Як не дивно, дизайнери чудово впоралися зі своїм завданням: лінія настільки просякнута знаковою естетикою Oscar de la Renta, що навіть здається, ніби сам маестро був причетний до її створення.

Oscar de la Renta весна-літо 2020
Oscar de la Renta весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Oscar de la Renta весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.