До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Мілані: колекція Giorgio Armani весна-літо 2021

Джорджіо Армані одним з перших в індустрії усвідомив всю серйозність коронавірусу, коли епідемія тільки зайшла в Європу наприкінці лютого. Тоді за день до показу дизайнер вирішив провести його без глядачів. Через пів року 86-річний Армані й далі дотримує максимальних правил безпеки, але водночас рішуче налаштований підтримувати індустрію, яка переживає нині не найкращі часи. Його нову весняно-літню колекцію можна було вперше побачити на телеканалі La7.

Giorgio Armani весна-лето 2021Giorgio Armani весна-літо 2021

Почалася трансляція шоу з короткометражного фільму П’єрфранческо Фавіно про найзнаковіші моменти в історії модного Дому Giorgio Armani. Сама ж колекція була присвячена позачасовому стилю, якому не страшні ніякі зміни. Армані налаштований оптимістично. Як людина, яка пережила Другу світову війну й після неї змогла вибудувати свою незалежну модну імперію, він знає, що потрібно робити в часи невизначеності.

Реклама
Giorgio Armani весна-літо 2021
Giorgio Armani весна-літо 2021

Свою героїню дизайнер описує так: "Вона як і раніше прагне до безкомпромісної елегантності. Її гардероб функціональний і його не потрібно постійно оновлювати, водночас їй хочеться краси. За місяці на ізоляції вона просто скучила за святом".

Giorgio Armani весна-літо 2021
Giorgio Armani весна-літо 2021

Утілив дизайнер цю ідею за допомогою сірого кольору — головного в його кар’єрі. Відкрилася колекція низкою перлинних двійок з укороченими жакетами. Потім на подіумі з’явилися струмливі сукні, ансамблі на манір піжамних і легкі туніки з делікатним сяянням. Навіть вечірні сукні в Армані цього сезону просякнуті настроєм розслабленості, яка стала однією з визначальних характеристик всієї сучасної моди.

Giorgio Armani весна-літо 2021
Giorgio Armani весна-літо 2021
Giorgio Armani весна-літо 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.