До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Народними стежками: GUNIA Project представляють великодню колекцію

У новій великодній колекції український бренд GUNIA Project продовжує роботу з канонами народного мистецтва. Святкові об’єкти натхнені вишитими рушниками XX століття з архівів Музею Івана Гончара. Зворушливість цих артефактів з різних куточків України відтворюється в кераміці GUNIA Project. Традиційно кожен виріб з колекції виготовлено та розписано вручну.

Реклама

Свічки в керамічних формах оздоблені фігурами квочки, ягняти та кролика. Біла — з ароматом цитруса, бергамота і жасмину, рожева — білого вина, груші та дуба, синя — прянощів і деревини. Фаянсова цукорниця виконана у формі наївного кота з рушника Кіровоградської області II половини XX ст. Поряд із анімалістичними мотивами — візерунки квітів, символічні орнаменти та золотаві деталі. Вже знакова підставка для яєць і паски прикрашена янголом і готова стати центральним елементом сімейного столу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.