До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: благодійна прикраса GUNIA Project x LUTIKI

Українські бренди GUNIAProject та LUTIKIоб’єдналися, щоб створити спільну прикрасу – підвіску з символічним написом "Лютий лютує, бо весну чує". Весь прибуток від продажу буде спрямовано проєктові "Землячки. Український фронт", що підтримує захисниць на фронті. Головною метою, яку GUNIAProject та LUTIKI поставили перед собою – зібрати 200 тисяч гривень на закупівлю жіночого тактичного взуття.

Реклама

Вислів "Лютий лютує, бо весну чує" нагадує нам про найзліший місяць в нашому житті, але водночас підкреслює, що весна неодмінно станеться, що зло відступить, а добро переможе. Як у давнину українці уповали на прихід весни, так і всі ми сьогодні уповаємо на весну. А разом із нею – на жіночу силу, теплоту та перемогу. Придбати підвіску можна на сайті guniaproject.com, lutiki.com, а також у київській крамниці GUNIAProject за адресою вул. Антоновича, 4/6.

[GALLERYtype_gallery=listing; id=183950;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.