До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#MyIntimateMood: модні листівки про жіночі таємниці. Частина 4

Vogue.ua спільно з маркою Intimissimi і модним ілюстратором Mademoiselle Jolie продовжує спецпроект #MyIntimateMood, в якому нагадує: життя – прекрасне, гарний настрій – заразливий, а ділитися ним – справа першорядної важливості.

Якщо ви народилися без крил, хоча б не заважайте їм рости. Цю цитату приписують Мадемуазель Шанель. І схоже – небезпідставно. Народилася вона в бідній сім'ї, росла в притулку, залишилася сиротою при живому батькові. А потім – всупереч усьому – заснувала власну справу, перевернула уявлення жінок про одяг і зробила не одну, а десятки революцій – в моді, парфумерії, красі.

Реклама

Найчастіше крила за спиною виростають від кохання. Ще частіше – від натхнення. Від азарту. Від пристрасті до своєї справи. Крила дають сили йти вперед – та що там, мчати назустріч мрії. Крила – звичайна справа для метеликів, драконів, бодібілдерів і паверліфтерів. Крила можна знайти, якщо приміряти модні стрілки. Набити татуювання. Відчуття крил дає майбутня поїздка: коли попереду – країни і міста, в руці – паспорт і талон на посадку, а в душі – пристрасть завоювати цілий світ.

@melle_jolie

СКАЧАТИ #MyIntimateMood

Але навіть якщо подорожі чекають лише уві сні, є правильний спосіб знайти відчуття польоту: по-перше, вірити в щастя; по-друге, з кожним днем ставати кращою версією себе; по-третє, ефектно змахувати рукою, вбравшись у кімоно Mother Earth від Intimissimi. Рукави майорять – і це дає відчуття крил за спиною.

<b>intimissimi4</b>

Виходити в ньому сад/на балкон/до сніданку. Позувати коханій людині – або відображенню у дзеркалі. Милуватися собою. Сміятися над власною пихатістю. Боротися за гендерну рівність, вивчати японську, чекати новий сезон "Гри престолів". Прокрастинувати. Уповільнювати момент. Прискорюватися до швидкості світла. Відкривати світ – а в ньому себе. Не заважати своїм крилам рости.

І ось ще що. Ловіть добірку "крилатих" фільмів для натхнення.

  1. Ефект метелика
  2. Метелик
  3. Ангел-А
  4. Авіатор
  5. Бетмен

Купити білизну Intimissimi можна у фірмових магазинах бренду в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі та Херсоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.