До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Музейними коридорами: нова колекція аксесуарів Kachorovska

Художній музей з порожніми рамами в епіцентрі війни став локацією для знімання нової колекції українського бренду Kachorovska. Знімалася вона на тлі порожніх рам на стінах Національного художнього музею України. Через війну з музею було евакуйовано всі твори мистецтва. Для Kachorovska це бажання нагадати про війну, що триває в Україні, та спроба побачити нових себе в порожнечі, спричиненій жахливими подіями.

Реклама

"У порожньому музеї наша героїня вдивляється в себе. Ми памʼятаємо: хоч би що відбуватиметься назовні, найважливіше — всередині нас. Щодня сучасні жінки виконують десятки ролей, перемикаються з однієї на іншу, а ще частіше — суміщають. Але хто ми поза цими ролями? У 2023 році ми шукаємо відповідь.

Цього року наша мета — зробити крок до себе справжніх, побачити саме свої бажання та цінності, прийняти свій досвід та ідеї. Адже передусім від стосунків із собою залежать наші рішення та дії. У залі з порожніми рамами та спогадами про минуле ми дивимося на себе. Весь світ дивиться на нас та переосмислює свої цінності. Ми змінюємо світ. Сьогодні. В Україні" — коментують кампейн у Kachorovska.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.